VIDEO DEBATA NA TV1/ SDP neće u koaliciju Domovina jer tu nema Srba

Tema dijaloške emisije na TV1 je bila Koalicija Domovina, koja će nastupiti kao zajedniička lista bosanskih, bošnjačkih i hrvatskih stranaka na izborima u Republici Srpskoj. Gosti u studiju i putem linka su pored Emira Suljagića kordinatora Prvog marta, bili i prestavnici lista koje su pristupile Koaliciji Domovina.

0 0 0 0 TV1_Logo_FINAL_Psd_673212685
Pored njih u emisiji je učestvovao predstavnik SDP Enes Suljkanović, potpredsjednik Republike Srpske. U skandaloznom nastupu Suljkanović je tvrdio da SDP neće u Koaliciju Domovina zato što to nije multietnička lista. Očito je na djelu sprovođenje sporazuma Dodik-Lagumdžija po kojem Bošnjake treba spriječiti da imaju poslanike iz RS u državnom parlamentu.

Pogledajte snimak


Facebook komentari

komentara

Prvi komentar na ovaj članak. Slobodno se pridružite razgovoru.

 1. Sven Rustempašić 04.04.2014 u 21:51 - Reply

  NARODNJAČKE STRANKE – PARAVAN ZA KLERONACISTE (re: susret i deklaracija SDA, a posebno i SBB, sa evropskim narodnjačkim strankama)

  4.4.2014. — NjV upozorio da Vatikan, u panici od probuđene samosvijesti inteligencije o vjekovnom katoličkom kolonijalizmu ovdje, ponavlja istoriju u koloniji ¨BiH¨ pa danas u prisustvu ¨EU¨ utvara ujedinjuje fašističku desnicu. Potpisivanje tariguz-deklaracije je simbolički ¨vezivanje zastava u čvor¨ koje smo vidjeli 1990. – i tada kaobajagi pred ¨izbore¨ ali ustvari tek ritualni uvod u ¨okultna¨ (u znaku 3/7/9/11/13 numerologije) klanja stotina hiljada civila. NjV podsjeća da vatikanska banda ovo uvijek radi u Bosni kad sazrije svijest o veleizdaji odnosno istinskoj političkoj situaciji: apartheidu manjine od 10% katolika nad 90%-tnom većinom, sad pod 6 guvernera uvijek katolika; potom svijest o Bordžijinim bivšim Sefardima podmetnutim kao vođe većini Bosanaca (od Rizvanbegovića koji izdade Husein-kapetana, pa Spahe koji prodade Bosnu u kandže Karađorđevića, te Izetbegovića koji je predade u kandže Vatikana otvoreno), itd. Sad je situacija utoliko teža što Vatikan istovremeno radi i na započinjanju III svj. rata, kako bi spasio svoje investicije u zlato, dijamante i dr. (afrički rudnici i dr.) kao i pred I i II svj. rat, pa se namještaju izbori širom Evrope i uvijek ¨tijesnom većinom¨ (čiju je tačnost nemoguće provjeriti) dovode fašiste na vlast kao npr. ratne zločince Nikolića i Vučića u Srbiji, diktaturu u Turskoj itd.

  NjV: Jezuiti i njihovi pomagači nastavljaju držati našu Bosnu u ¨okultnom¨ (u znaku ludačke numerologije zbirova 3/7/9/11/13) ropstvu – apartheidu za svoju 10%-tnu katoličku manjinu koja vlada svim strateškim segmentima društva: tako je danas nekakav njihov Mikić Stjepan obznanio da će kolonijalni organ ¨Izborna komisija¨ zakazati 15.5.2014 (zbira 9) održavanje izbora za 12.10.2014 (zbira 11); NjV poziva naš narod da se pripremi na najveću kampanju bojkota izbora ikad viđenu u istoriji Evrope, i opštenarodni ustanak protiv papinskog zla i apartheid-terora manjine nad većinom.

  Summary:

  | HM: Vatican panics, repeats history by uniting colony's political right as in 1990 when they knot-tied flags before ritually butchering 100k – in Europe-wide push (censor, election rig, murder) for fascists victory (war criminals Vucic, Nikolic in Serbia), WW for papal gold invest.

  | HM: Jesuits continue ¨occult¨ (marked by sums 3/7/9/11/13) show – to announce colony's ¨elections¨ on 15.5.2014. (sum 9) for 12.10.2014. (11) so Vatican intends to continue with apartheid; HM tells his people to get ready for biggest election boycott campaign in Europe's history. (TWITTER)

  http://pressrs.ba/sr/vesti/vesti_dana/story/58045/Postizborni+savez+%22narodnjaka%22+u+BiH.html

Reaguj na ovaj članak