VIDEO/ Ekskluzivna ispovjest Duška P. o novoj velikoj grobnici ubijenih Bošnjaka

Face tv objavila je ekskluzivni razgovor sa Duškom Petrovićem, svjedokom još jedne velike masovne grobnice. Duško otvara dušu, iz samo njemu poznath razloga, i pred objektivom kamere crta lokaciju gdje se nalazi ta masovna grobnica sa, kako kaže, preko hiljadu leševa. Ovaj svjedok otkriva epilog još jednog zločina, to je onaj u Štrpcima, kada je iz voza izvedena i ubijena grupa sandžačkih Bošnjaka. Pogledajte ovaj ekskluzivni razgovor.


Nakon otkrivanja Tomašice, najveće masovne grobnice na Balkanu, pojavile su se priče o još većoj masovnoj grobnici u Istočnoj Bosni. U CD-u priča Duška Petrovića,vojnika iz Srbije,svjedoka koji tvrdi da zna njenu lokaciju . Navodno, nalazi se između Višegrada i Žepe, u Sasama. Petrović je snimljen na tajnoj lokaciji, a ekipa Face tv je pokušala sama pronaći lokaciju grobnice.

Facebook komentari

komentara

2 komentara na ovaj članak. Slobodno se pridružite razgovoru.

  1. said muminovic 12.01.2014 u 00:10 - Reply

    Vjerujem da on nije ubijao, zato I svjedochi o uzzasu koji je vidio. Oni koji su zlochine vrshili kriju tragove I ne priznaju ih….nisu se pokajali.

  2. blizanac 14.01.2014 u 20:29 - Reply

    said grijesis po pitanju tod zlikovca on je uistinu jedan od tih krvolocnih zlocinaca i jedan je od najveci kukavica koji pokusava na samom startu da se izvuce od tog prljavog cetnickog zla smatra se da ce izaci cist ko sunce a krvav je i trag njegov kud prosao …….

Reaguj na ovaj članak