SKANDAL: Pink na Farmu ubacila pjevača koji pjeva o ubijanju Bošnjaka (VIDEO)

SKANDAL: Pink na Farmu ubacila pjevača koji pjeva o ubijanju Bošnjaka (VIDEO)

Bosanskohercegovačka javnost šuti o skandaloznoj činjenici da Pink u Bosni preko rijaliti programa Farma promoviše četničkog pjevača koji je tokom agresije na BiH pozivao na ubijanje Bošnjaka. Diwan otkriva skandal i donosi vam ratne snimke ovog bolesnog pjevača. Diwan poziva bh javnost i sve patriote da otvoreno ustanu protiv vrijeđanja i omalovažavanja Bosne i Bošnjaka koje tv Pink sprovodii preko svog ogranka kojeg ima u državi BiH.

Gledaoci sa ex-yu prostora u zadnjih nekoliko godina su suočeni sa naglom ekspanzijom šund kulture. Jedan od najprepoznatljivijih simbola te kulture je televizija Pink, koja svoje produžetke ima u skoro svim ovim državama. Promoviranje neukusa i primitivizna najčešće se radi preko pink muzike i rijaliti programa.

Jedna od najgledanijih emisija ove tv kuće je rijaliti Farma. U posljednoj sezoni 4 ove emisije pobjedio je Sarajlija Sulejman Haljevac Memo, a silni novci koji se broje u stotinama hiljada eura došli su iz sredina gdje žive Bošnjaci. Ovo samo govori o pinkizaciji velikog djela Bošnjaka koja je trenutno na sceni.

Kao zahvalnica za takvu podršku i gledanost, Pink televizija je u petoj sezoni Farme odlučila da ubaci na imanje u Lisovićima kraj Beograda ni manje ni više nego okorelog četnika iz Republike Srpske – Miroslava Pržulja, poznatijeg pod pseudonimom Lepi Mića. Rehabilitacija ratno – huškača i srpskih primitivaca je jedan od posebnih interesa velikosrpske nacionalne ideologije, dok je Pink , izgleda, samo srestvo tome cilju.

Diwan vam donosi nekoliko snimaka “Ružnog” Miće, da bi se mogli uvjeriti o kakvoj bolesnoj osobi je riječ. Promoviranje ratnog zločina, ubijanja, zločinaca poput Ratka Mladića, Radovana Karadžića, šovinizma…. samo je dio repertoara ovog poremećenog i psihički oštećenog pjevača.

U predstavljanju na ulasku na farmino imanje nije bilo ni riječi o kakvom se pjevaču radi